Det här är Uniqruit

Vi erbjuder erfaren expertis inom rekrytering. Vi hanterar inte bara ditt rekryterings- eller konsultbehov. Hos Uniqruit arbetar vi aktivt med att marknadsföra ditt företag och attrahera toppkandidater på marknaden genom aktiv search.

Hos Uniqruit sätter vi prestige i att hjälpa dig som kund och dig som kandidat till en perfekt match. Detta händer inte av slumpen, vi arbetar hårt för er när ni väljer oss. Alltid personligt och alltid träffsäkert.

http://www.uniqruit.com/wp-content/uploads/2022/02/image-20-270x55.png
http://www.uniqruit.com/wp-content/uploads/2022/03/image-6-270x55.png
Kontakta oss
Vår vision

När det inte råder tvivel kring vem ni rekommenderar som Sveriges mest skärpta rekryteringsföretag – då har vi lyckats. För oss är detta visionen och drivkraften bakom Uniqruit.

I vårt yrke är människan alltings mått. Potentialen, attityden och kompetensen hos människan är det vi bedömer dagligen i vårat yrke. Vi söker och utmanar människor för träffsäker matchning. Varje dag. Vi hoppas den sociala och mänskliga relationen vi bygger med dig i vårat arbete på Uniqruit är något du kommer värdesätta i din karriär – oavsett om du är en kund eller kandidat till oss.

Välkommen till oss på Uniqruit.