För dig som kandidat

Vårat mål är att du ska få utväxling för din potential och avancera i din karriär. Vi fokuserar på att bedöma din kompetens, potential och attityd för att matcha mot våra uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss för karriärsråd eller spontana ansökningar.

Lär mer om våra olika tjänster nedan och hur vi hjälper dig som kandidat.

Rekrytering

Som kandidat får du professionell rådgivning oavsett om du är i en process med oss eller vill söka dig vidare. Vi fokuserar på att utvärdera kompetens, potential och attityd. Bli en del av vårat nätverk och kom närmare ditt mål.

Kontakta oss
Executive search

Våra exekutiva sökuppdrag annonseras sällan, vi söker upp ledare med erfarenhet och potential till specifika positioner på ledningsnivå. Vi börjar alltid i vårt eget nätverk, bli en del av det genom att skicka in ditt CV.

Kontakta oss
Bemanning

Är du van att arbeta i projektform och har spetskompetens? Oavsett om du är egenföretagare eller föredrar att bli anställd via oss så har vi ett nätverk av kunder som kanske söker just dig för.

Kontakta oss
Interim management

Som ekonomikonsult får du större makt över din tid och mer erfarenhet på kort tid. Vi förmedlar konsultuppdrag inom ekonomi och finans nästintill dagligen. Bli en del av vårat konsultnätverk och skicka in ditt CV.

Kontakta oss
Behöver du rekrytera?

Ring oss direkt eller boka ett möte!