Våra affärsområden

För professionell matchning krävs enligt oss kunskaper om branschen och yrket. Därför har vi valt att fokusera på de områden vi har erfarenhet från och kan säkerställa kompetens inom. Läs mer om våra olika affärsområden nedan.

Ekonomi och Redovisning

Ett kärnområde för oss. Vi brukar säga att hela CFO-organisationen är vår hemmaplan. Redovisning- och rapporteringstunga roller är ett av våra mest trygga kompetensområden. Utöver att vårat team tillsatt över 1000-roller inom redovisning sedan 2003 så har vi själva hands-on erfarenhet. Vi följer med i utvecklingen, dess lagar och direktiv för att kunna hjälpa er organisation på bästa sätt.

Ansvarig ekonomi och redovisning
Robert Kerje
Bank och Finans

Bank- och finansbranschen har vi arbetat mycket nära sedan start. Två av våra delägare började karriären på storbanker. Vi förstår infrastrukturen och det finansiella eko-systemet. Vi är bekväma att rekrytera på alla positioner inom sektorn. Från affärsdrivna transaktionstjänster, kvantitativa riskspecialister till regelverkstunga compliance-tjänster. Vi förstår kompetensen du behöver.

Ansvarig bank och finans
Tobias Danielsson
Fastighet

Vi har valt att skapa ett eget ben inom just fastighet. Inom fastighet ryms såklart tjänster inom såväl redovisning som finans även in. Fastighet står för en stor del av tillgångarna på marknaden. Expertisen skiljer sig åt mot andra branscher. Vi har gedigen erfarenhet från att rekrytera till hela organisationen på fastighetsbolag, fastighetsfonder, rådgivare eller andra företag med fastighetsrelaterade tjänster.

Ansvarig
Tobias Danielsson
Behöver du rekrytera?

Ring oss direkt eller boka ett möte!